Dans

jaa idag var det dans och det var en himlans skillnad från den andra gruppen! :o man kände igen jätte många här och det var sååå mkt roligare  :D vi ska tydligen dansa high heels också :o haha får se hur det går jag kan ju knappt i mina haha :D sen så hade vi uppvärmning till låten här nere, jag bara älskar den!

 

vad tycker ni?





ha det bra!


bilder från helgen

guud jag har verkligen varit buissy buissy den här helgen och har inte hunnit eller orkat blogga nånting typ :o men nu kommer iaf lite bilder :)




kvällens outfit ;)




freja är sööt! :D






don't ask x)








haha love u guys! <3



pussssar!


En la ciudad con freja

ja idag har jag varit i stan med freja :D (som ni ser på rubriken som jag så duktigt skrivit på spanska haha) och jag hittade äntligen mina efterlängtade lacktights! :) vi träffade några från gamla klassen inne på donken oxå det var trevligt att se några från gamla skolan :) sen så kom vi ju in i evas grupp på danscenter oxå! :D (tack vare freja!) så jag är riktigt glad över det! :D nu har jag nog inget mer intressant att berätta så seeya!







lack tightsen jag köpte idag och en mysig grå kofta (som ser helt gigantisk ut på bilden haha) som jag köpte i torsdags.


btw så har jag inte lagt in ngn bild på min nya hårfärg men det får bli senare ;)

puss!


Chill

efter skolan mötte jag petra och freja vid ringen sen drog vi in till stan och shoppade lite:) fast det ända jag kom hem med var en ny mascara (för att alla mina tar slut hela tiden :o why?) sen fikade vi lite oxå :D och ikväll är det petra och jossi som gäller! :D seeya!






muums :D




peetra




frejaa



puss!

Dans

ja idag var det dans, men det var tyvärr inte alls lika roligt som jag trodde :( det var dålig musik och jätte svår koreografi.... så vi tänkte byta till någon av våra gamla lärare som var grymma! men det verkar som att eva bara har 13-15 åringar och mathias verkar inte äns jobba kvar :o så jag vet inte riktigt vad jag ska göra...





bild från sportscamp sommaren 07 (dans ofc!) haha gud va små vi var :')



Tisdag

omg idag var en låååååång dag i skolan :o började kl 9 och slutade 20 i 4... men i morgon är det onsdag och då har ju halva skolveckan gått! :D yeeei haha . på vägen hem träffade jag iaf steffi på tåget :D vi har typ inte träffats på evigheter så det var kul :) sen träffade jag frejko på tågstationen oxå :P och imorron är det dans! ska bli så himla kul! men nu kommer jag inte på ngt mer att skriva så ha det bra!








köpte lite nödvändiga skolgrejer innan jag åkte hem oxå ;) boooring men nödvändigt!

bilder från i lördags

snodde lite bilder från frejas och jossis blogg (glossycrisps.blogg....) från i lördags :D here u go :)

















haha vi är så normala :D



ha det bra puss!

Måndag

hellue bloggen! :D idag var det väl första "riktiga" skoldagen med lektioner och sånt. det var helt ok :) den ända boken vi har fått än är ju såklart min favorit av dom alla MATTEBOKEN! yeeeei -.- haha x)
efterskolan var jag iaf med petra :D jag träffade malin oxå :) hon går tydligen i samma klass som petra (vad är oddsen?) :D sen har jag beställt tid för klippning oxå , det behövs kan jag säga haha :D men det var väl typ min dag!



ha det bra
ciao!

Dålig uppdatering!

förlåt för så dålig uppdatering men jag har bara inte orkat! men det får bli ett sent inlägg istället :) idag var jag iaf med jossi och elin :D vi gjorde inte så mkt typ chillade haha ;) och imorron är det ju skola igen, får se hur det blir :) det blir nog bra!


ha det bra!
puss



josefina och elin hade roligt genom att smygfota mej *suck*
(det händer ju absolut ALDRIG att jag smygfotar dom! xD haha)



spegelbilden i jossis tv framhäver verkligen hennes haka! :D haha

stan

idag så åkte jag iaf till stan med jossi, freja och paula :)trevlans. men jag kom fram till att jag verkligen vill ha en kavaj, och då hittade jag en fin på bikbok som såklart inte fans i min storlek. XS var lite för liten och M var alldeles för stor. så jag och freja (dom andra hade åkt hem) gick vidare till ett annat bikbok som såklart var stängt (kl var typ havl 6 men alla andra affärer var öppna :S) aja så himla typiskt men jag får köpa den ngn annan gång :)



såhär ser den iaf ut :) den ser ganska skum ut på bilden , men den är mkt snyggare i verkligheten :D


ha det bra!

igår

nu kommer lite bilder från igår :) freja har dom bästa bilderna på sin kamera så jag väntar på dom bilderna oxå ;)

enjoy!





schhnyyggt! haha :)







allmänt wierd bild? :D haha



som sagt fler bilder kommer när jag fått bilderna från frejas kamera :)

ha det bra!

lalala

ja, igår var jag ju som sagt med jossi, elin och freja (petra dumpade oss *snyft*) haha :D men vi hade kul iaf :) idag vet jag inte riktigt vad som händer så jag får väl ta dagen som den kommer :)



ha det bra puss!

Kväll

ikväll ska jag vara med elin, jossi och petra och vi får väl se vad vi hittar på :D haha man vet ju aldrig med dom, allt kan hända!! x) men det blir nog roligt som alltid :)

har ni några planer för ikväll? :D





helt normal bild (vad annars?) på jossi och elins arm från förra lördagen haha :D

Fredag!

finally fredag! :D haha! idag var en bra dag i skolan, man träffar mer och mer schyssta människor :) fast vi gjorde olika diagnoser i matte, engelska och svenska *skooooj* -.- men anyways så kändes det som att engelskan och svenskan gick bra men matten gick åt helvete! :o det gick seriöst mycket sämre än vad jag trodde att det skulle gå... aja tur att diagnoserna inte påverkar betygen säger jag bara *pjuh* haha :D






såhär såg jag ut idag :)




puss

andra dagen

oj det blir visst ett sent inlägg idag, menmen :) idag var iaf andra dagen i skolan och vi åkte ut i skogen till någon "äventyrsbana" inte lika exiting som det låter men vi hade rätt så kul :D, vi gjorde en massa samarbetsövningar och sånt där som man gör för att lära känna varandra u know. men jag har ingen bild att lägga in så jag tar en gammal crazy bild som jag hittade på petra och mej från i våras typ ;D







ha det bra

puss!




första dagen

jaa nu är första dagen i skolan över, det gick ganska bra faktiskt :) och imorron ska vi åka iväg ut i naturen typ haha får se hur det går, hoppas man inte går vilse ;D



ha det så bra!


puss


YESYESYES!

YES jag kom in på danscenter!! :D *happy*

last day

ush idag är sista dagen på det härliga sommarlovet :'( men den spenderades iaf med dom bästa! :D vi åkte in till farsta och gjorde lite (tröst?)shoppande alltid roligt haha :D men jag är gryyymt nervös inför imorron men hoppas att det går bra, om någon av mina kära vänner ser detta (ni vet vilka ni är) så tycker jag defenitivt att vi borde ses efter skolan! :)
wish me luck!






dagens inköp



Brüno

just nu sitter jag och väntar på freja som är på väg hit :) sen vit typ halv 3 ska jag, freja och jossi dra in till stan för att se Brüno haha, den verkar helt sjuk men rolig :D nån som har sett den?





Pics

som sagt var jag på the voice igår med jossi, elin och natalie och det var riktigt najs haha :D synd bara att det började regna på kvällen, men såklart så tänkte ju jag och elin till och tog med oss paraply :D synd bara att inte alla är lika smarta som vi så dom fick stå i regnet haha ;) efteråt sov jag och jossi hos elin :) sen idag var jag med jossi och freja, som jag typ träffade för första gången på 3 veckor! :o men nått som var grymt coolt var att min och josefinas danslärare Mathias var bakgrundsdansare till darin! hur coolt är inte det haha!! :D vi var faktiskt himlans stolta ;D aja här är lite bilder iaf :)






darin




darin med bakgrundsdansarna (våran danslärare mathias!)




är inte säker på vad han heter men typ mims eller ngt, han sjunger iaf "this is why i'm hot"




elin och jossi gangsta! ;)



jossi och lite av natalies huvud :D haha





puss på er!


The voice 09







the voice med da girls ikväll :) nån mer som ska gå? :D






puss

HALLELUJA MOMENT!

min kamera är lagad! yeei :D

FESTEN 09

orkade inte blogga ngt igår så jag gör det nu ist :D asså festen var gryyyym och det är lite synd för er som missade :/ men vi hade iaf sjukt kul :) så nu kommer lite pics ;)













puss

FESTEN





 Nån mer som ska gå? :D
(ursäktar för den dåliga bilden)




puss

stuff

kom på att jag inte har lagt in någon bild på sakerna jag köpte på cypern, so here it goes :D








- vecko revyn (köpt på arlanda)
- Parfym, Escada ocean lounge
- nya solisar
- 2 läppglans från Hawaiian Tropic
- och en chanel sjal

thats it!


ha det bra!
puss :)

stalker sussi

lägger in lite bilder från igårkväll :) jag, jossi, petra och jonna satt på utskiksberget och grillade, myys! :) det hände ganska mycket "crazy" så jag orkar inte skriva allt haha, men rubriken är iaf ett interskämt så bli inte ledsna om ni inte förstår ;)  











puuuuss


Freja 16 år!! :D




gud jag skäms, jag glömde helt bort att skriva att det var frejas fördelsedag igår :o men jag grattade henne iaf via sms så ni får inte tro att jag glömde bort henne! :o  :D men GRATTIS FREJKO DARLING !!! :D <3



(bilden är sjukt mobbad men jag bjuder på den xD haha )

when love takes over





sjukt bra sommar låt! :D

.

igår var jag med josifina, alltid roligt haha :D vi gjorde inte så mkt , typ åt glass (jag menar man får ju passa på när det är sommar!) och chillade i största allmänhet :) och ikväll ska jag träffa petra för första gången på typ hela sommar lovet! :o det ska bli himlans trevligt haha :D




ha det bra
puss

SOLO

just nu sitter jag och väntar på att jossi ska komma hit , men medans har jag läst lite i senaste SOLO som jag fick idag :D och man fick två übergulliga nagellack till :P






puss

painting

fick lite lust att rita så jag förskte rita av VR omslaget




resultatet:













puss

nytt recept!

igår så var jag med josefina och vi skulle baka kladdkaka *mums* :D men dom hade inte kakao så vi tog ngt choko kaffe pulver istället, sen ställde vi in den i ugnen (den skulle stå där i 20 min) sen efter typ 10 min (tror jag att det var) skulle jossi kolla till den, då var den helt svart och det typ rykte från ugnen xD detta var alltså bara efter halva tiden, men smart som jag är kom jag på att man kan täcka det svarta med florsocker så det gjorde vi :D som tur var va den inte bränd innuti men den var verkligen inte kladdkaka snarare bränd/kaffe sockerkaka hehe. den fick inte särskilt högt betyg av jossis brorsa men vi tyckte faktisk att den var helt ok, så det är heeeeeelt okej att fråga om receptet x) (om ni vågar) haha



puss

fina fötter

idag på eftermiddagen så hade jag lite tråkigt så jag bestämde mej för att göra ett litet fotbad, det behövdes ändå göras eftersom mina fötter blir så "trötta" av allt solande och badande :) ni får såklart följa med bakom kulisserna under det hela (haha jag är för rolig) xD











klart! :D

bebisar

idag var jag glad för vi åkte och hämtade mina bebisar som jag inte har sett på nästan 5 veckor för att vi har varit bort resta så mycket, men nu är dom hemma :D







puss

I gotta feeling

jag var bara tvungen att lägga in videon till min favorit låt just nu :D man blir så glad av den!


eller hur? :)







I'M BACK

å så var man tillbaka i sverige igen då :) hoppas ni inte har saknat mej för mkt (om det nu är möjligt) haha :D det har iaf varit suuper bra väder på cypern och lite bränna har man ju fått iaf ;) jag bloggar mer imorron för just nu har jag inget att skriva om , men jag hoppas att ni har haft det super bra här hemma i sverige! :)



puss

RSS 2.0