later

kom för ett tag sen hem från dansuppvisningen och åt precis en sen middag. uppvisningen gick bra men gosh vad nervös jag var haha :D alla andra var super duktiga och då blev man ju bara ännu mer nervös! men jag kanske köper dvd:n så man  får se hur man såg ut :D jag slänger in 2 bilder från ikväll oxå ;)


puss!




jag och jossi  var super taggade :D




scenen precis innan allt började ..

uppvisning today!




hejsan :)
igår var jag med freja på kvällen, alltid roligt! :D och idag är det ju dansuppvisning och jag måste erkänna att jag är nervös!:o hoppas det går bra :)
jag kommer nog inte hinna blogga så mycket idag dels för att det är uppvisning och vi ska fira pappa idag, men jag ska försöka skriva något inlägg ikväll :)

jag testade precis nya mascaran också, lash stiletto från maybelline! den var helt okej, man fick långa fransar av den :)
annars har jag inte så mycket att berätta.


ha det bra! :D

fashion



var och kollade lite på fashion against aids kläderna idag, dom här två är nog mina favoriter. jag tycker att estelles linne (det till höger) är super snyggt, fast jag vet inte om jag skulle villja gå runt med den där texten på magen.. :/ aja jag får se om jag köper det eller inte :)

har ni någon favorit?


secret

idag var jag då i stan med petra och freja :) vi letade mest efer något att ha på oss på skattjakten (för er som inte vet vad det är så är det just en "skattjakt" som 9:orna i min skola gör varje år och då ska hela klassen klä ut sig till ett visst tema)
såklart tänker jag inte berätta vad temat är och inte vad jag köpte heller för det är ju hemligt! moahahah! :D




what's in the bag? ... :)



pussar!

dagens



dagens outfit var då detta, väldigt enkel men somrig :) och jag vet att bilden till höger är lite knäpp men whatevva! :D haha

puss!


VIKTIGT!

måste bara passa på att berätta för alla andra Shia Labeouf fans out there (a) att dom ikväll på tv3 spelar en film som han är med i! constantine heter den! :D


kram

hejdå sverige!



i slutet av juni så är det hejdå sverige och HEJ CYPERN för mej! :D guud vad jag längtar, ser det inte härligt ut? :)


ska ni åka nånstans i sommar? :)


pusssar

Genrep

idag var det genrep inför dansuppvisningen på söndag :) skojskoj. vi fick åka direkt efter skolan för att hinna, därför blir det ingen bild på dagens outfit idag, (sitter i danskläderna nu som jag la in en bild på i ett tidigare inlägg) aja, det var iaf himlans kul att få köra igenom dansen på scenen en gång ;)
 
sen måste jag ju bara få berätta om våran gympa lektion idag! vi skulle köra fotboll i "par" vilket innebärde att man skulle springa och hålla varandra i handen, ni fattar nog hur bra det gick xD haha , jag kände mej ganska mycket ivägen eftersom att jag inte är den bäste på fotboll fast favorit "paret" var ju andå Jossi och Anders! :) haha ni var bäst!

sen ikväll så blir det filmkväll med jossi, freja och petra :D vi ska typ kolla på blairwitch project :S scaaary

någon som har sett den?



freja och jossi var redo att dansa! :)



mina nya skoor! :D haha liite vitare än dom gamla ;D

shopping

var i farsta för att köpa present till pappa. och då passade jag såklart på att shoppa lite till mej själv också :) hehe.
jag hittade iallafall ett par väl behövda vita tygskor! ni ska bara se mina gamla, det är typ hål i sulan (på båda skorna!) så när jag gick till skolan i regnet idag så blev man ganska blöt om fötterna haha :D






pussar!

dagens



detta var då dagens outfit :)

ett tips på en bra låt är:

run - snow patrol

ps, vad tycker ni om den nya designen på bloggen? :) let me know


ha det bra

My new BFF




haha jag vet att det är patetiskt , men jag tycker ändå att det verkar kul :D
My new BFF går på tisdagar kl 20.00 på tv 3!
någon mer som ska kolla? :D haha

in da school

nu sitter jag här i skolan igen och "jobbar" med no'n. igentligen så sitter vi och kollar på brittains got talent! :) gud vad duktiga dom är asså :o



och idag fyller jossi 16 år!! :D Congrates!<3



ha det bra!


hairstyle



gud jag vet inte vad jag ska göra med mitt hår till balen :S jag tänkte mig något liknande som är på bilderna för  vad skulle man inte göra för Lauren Conrads vackra svall? Eller nicole richies slarviga lockar? aja synd att jag inte har deras längd på håret bara ..
men vilken frisyr över huvud taget tycker ni är finast?
och vad tycker ni jag ska göra?
 och såklart, vad ska ni göra med håret själva? :)

Dagens..


detta var då dagens outfit :)

Onsdag

hellue, idag var är det ju onsdag och vi kollade på cabarén och åt glass idag :D haha jag tyckte faktiskt att vi var ganska duktiga :) annars har det inte hänt så mycket idag, vi hade bild och våran lärare hade typ tappat bort våra bilder (!?) :S
sen så fyller ju jossi år imorron! :D hela 3 år! nä jag skojade bara , 16 faktiskt :D haha grattis i förskott <3




på bilden satt vi ute och tecknade :)


ps, lägger in en bild på dagens outfit senare :)

Lika som bär?




på bilden är det Olivia Palermo från tv- serien the city och Leighton Meester från Gossip Girl.
är dom inte sjukt lika?
det tycker iallafall jag.
vad tycker ni? :)

we got our new shoes on..



nya skorna var ju såklart på idag :D




 


Dagens



dagens outfit


väldigt enkel. shorts, vitt linne och de nya skorna såklart! :D

skolan

helluee nu sitter jag här i skolan och jag och freja håller på med ett übeer intressant no arbete om japanska tåg ;D haha aja nu måste vi kämpa vidare!

ha det bra :D! 

kväll

kom precis hem från dansen (sista gången *snyft*)omg vad varmt det var! :D haha och jag dansade in min tjocktröja för att jag har blivit helt illröd på axlarna och ryggen(!!!!) och jag får ju inte glömma att min kära näsa också fick en fin röd kulör xD haha. men det blir förhoppningsvis brunt sen :) sen måste jag bara säga att BUS:en från åléns verkligen var ett bra köp! man blir brun på en gång och det sitter som sten. men nu ska jag kämpa vidare med engelskan ..

ha det bra! :)



tänkte måla naglarna med det här lacket sen :) det är mycket rödare i verkligheten,  på bilden ser det ju ganska rosa ut.




och det här rosa fick jag låna av freja idag och jag tänkte ha det på balen :D


danskläder

jag slänger in en bild på danskläderna lite snabbt oxå , men nu måste jag börja öka så jag inte missar tåget!

seee ya :)



Idrottsdag

ja idag var det ju idrottsdag. det gick ganska bra bara att jag sträckte mej i låret *smidigt* så det gick inge bra på längdhoppet :/ aja .. nu ska jag snart byta om till dans outfiten :D haha jag får se om jag hinner lägga in en bild på den. jag sitter också och funderar på om jag ska vänta på mamma (hon har busskortet) eller om jag ska gå till högdalen.. hmm svårt val , det finns ju en risk att jag inte hinner med tåget om jag väntar på mamma. jag får se hur jag gör ;) nu kommer iaf lite bilder från dagen.





redo för en dag med idrott :D haha



kärrtorp



en glad petra :D



jag ville inte vara med på bild haha



ha det bra!

Söndags kväll


just nu sitter jag och kämpar med engelska uppsattsen.. tråååkigt! aja jag tycker att jag har kommit ganska långt och jag har ju 2 dagar till på mej. imorron är det dans som vanligt och den här gången ska alla ha med sig kläderna som vi ska uppträda i. vilket är

jeansshorts
vitt linne
knästrumpor
"glansig jacka"
(jag tänkte ta min adidas)




nä nu orkar jag inte mer engelska, ska snart titta på gossip girl :)



ha en trevlig kväll!

Gladiator dojjor!

som sagt så åkte jag och freja till stan idag igen :D vi svände ju förbi globen också men jag köpte inte skorna för dom fans inte i min storlek där heller :( men jag hittade ett par liknande inne i stan istället som jag köpte :D och freja köpte ett as snyggt nitarmband och jag vet inte om ni som känner henne har märkt det men hon har blivit beroende av nitar! xD haha, jag tycker också att det är väldigt snyggt med nitar, vad tycker ni? :)








p.s

bilderna är tagna med min dåliga mobil kamera för digitalkameran är typ trasig.





Skor!



det var dom här skorna jag tänkte köpa idag men dom var såklart slut i storlek 37 i både svart och brunt :/ aja jag ska typ följa med freja in till stan imorron igen och då kanske vi tar en sväng förbi globen och letar där istället ;)

Dagens inköp



dagens inköp:

Shorts och linne från Bik Bok
Nya mascaran Lash stilleto
Happy time body lotion
och
brun utan sol från Åléns som sägs vara väldigt bra :D

Today I'm wearing this..




cute





asså guud kolla vilket gulligt armband jag hittade på Nelly.com! :o så himla fint vill ha :D fast den kostar 499 så jag tror inte att det blir någonting med den saken xD hah.  men idag har jag iaf varit i stan ´med jossi, robin och freja :D jag hittade nästan allt jag letade efter, äntligen köpte jag ett par jeansshorts! :D wohoo säger jag bara för då slipper man ju tänka på det något mera. ikväll ska jag vara med freja, vi får väl se vad vi hittar på :) jag kan lägga in bilder på inköpen senare men nu måste jag skriva lite på engelska uppsatsen.


later aligator

Petras land

nu förstår jag att ni är suuuuuuper curious över bilderna från petras land så nu kommer dom, enjoy! ;D




jag och jossi var ju tvungna att ta med alla våra saker till skolan eftersom vi skulle åka typ direkt efter. så jag och jossi kom med våra assnygga rullväskor och det såg ju helt normalt ut :D haha




när vi kom fram (efter typ 2,5 tim bussresa) så åkte vi flakmoppe till stugan xD haha snacka om nära döden upplevelse! näärå petra körde bra det var bara jag och jossi som var lite oroliga :D haha




vi bodde i gästhuset som såg ut såhär :)



ungefär såhär såg det ut innuti och vi sov på loftet.



sociala svanen Gunnar/Gunde som stod 3 meter ifrån petra :D



samanlagt drack vi typ 3 liter cola, haha det är bra jobbat :D
på kvällen kollade vi iaf på when a stranger calls, inget bra val när man bor mitt ute i skogen asså haha!




petra was happy on the flakmoppe! :D och jag vill ju bara passa på att säga att jag och jossi oxå körde och vi var så klart über proffsiga på en gång haha ;)



(jag bjuder på bilden) vi cyklade ner till båten och rodde ut till en ö där vi badade(!) för första gången i år, iaf för mej och jossi. vi fick alla ha super snygga flytvästar på oss :D



orange flytväst är ju bara för snyggt!



båten. vi solade typ hela dagen där ute, alla blev bruna utom jag som fick en RÖD näsa! haha aja xD



vi åt pasta sallad och choklad bollar, muums :D



sen rodde vi hem och åt godis och drack cola :D



peetra :D



sen var det dags för film, The invisible, och jossi blev typ kär i huvudpersonen haha :D
vi åt iaf popcorn med choklad, vindruvor, godis och drack ännu mera cola!



time to sleep, eller inte för josefina hittade en stor jävla spindel som vi döpte till Konny (? HAHA) eftersom ingen annan vågade peta bort den så fick ju modiga jag göra det, vi tänkte först sova i skift för att hålla koll på den men det orkade vi inte haha xD



har man kul så har man hah :D



haha






petra in da forest ;D





på bussen hem ...




det var allt än sålänge, det finns fler bilder ;D

pussar



Back Home

Hellue , som ni märkt så har jag inte skrivit ngt de senaste dagarna och det beror på att jag och jossi följde med till petras land :D haha så jävla roligt vi hade, det är så himla mysigt där. Ska snart lägga in bilder , men jossi håller på att skicka dem just nu så ha tålamod! sen imorron så blir det shopping med jossi! skojskoj :D


puss

Haha

asså gud, jag tycker bara att den här videon är så himla rolig xD asså i början när hans jacka fastnar! :o haha jag dör! xD stackarn, men det är faktiskt väldigt kul ;D






pussssar

Tisdag

heejsan :D idår hann jag som ni märkte inte att skriva, så himla mycket och göra! först dansa och sen skulle man plugga spanska. vi hade ju provet idag och det kändes faktiskt som att det gick bra :) man sitter ju och hoppas på ett mvg men jag vet inte om det kommer att hända haha. imorrn är det ju sjöängsloppet också, och för er som inte vet så är det ett lopp på 4 km ungefär som vi springer varje år , lätt årets höjdpunkt haha inte! xD aja vi får se hur det går. vi kanske ska beställa tid till spray tanning oxå :D man vill ju prova, hoppas det blir bra :) annars har jag inte så mycket mer att berätta.. vi vet ju alla hur det gick i eurovision i lördags :/ men jag vill bara passa på att berätta att min och jossis föredetta danslärare var med i gruppen starpilots i den svenska uttagningen! :D






våran danslärare var ju då mathias som jag ringat in så fint :D haha



ha det bra!

Söndag

hejsan idag har varit en plugg dag, skulle varit en shoppingdag men som sagt så blev det lite ändringar :/ jag och josefina har iaf gjort klart musiken nu :D *applåder* sen har jag bara pluggat på spanskan och njutit av solen :D
och ikväll blir det GossipGirl!

pussar!




boda borg! :D

kom precis hem från boda borg, så jävla kul haha , haha jag och natalie är bäst på de flesta banorna skulle jag bara vilja säga! xD haha vi lyckades iallafall få ihop till hela 4 stämplar och det är typ rekord haha. sen åkte vi ju och hälsade på stjärnholm också så jävla mysigt! :) annars har jag nog inte så mkt mer att berätta förutom att jag måste plugga spanska :( booring. och jusste ikväll är det ju eurovision song contest och jag kommer så klart sitta bänkad framför teven! :D tror inte att sverige kommer att vinna men ändå HEJA SVERIGE! ;D







josefina var glad ofc! :D



peace!



jag och josefajna



jossi, elin och natalie



våra stämplar! :D



elin och jossi on da bus :D



utanför vårat rum på sjärnholm.



puusssar!

RIX FM

hej everybody! ;) igår var jag och freja på RIX FM , vi stannade inte så jätte länge men det var ändå funny.
dom vi hann se var Alcazar, Heat ( xD ) och han kim från made in sweden.

så här kommer lite pics! :D







vi var inte precis ensamma..



fötter :)




alcazar



alcazar



frejas och mitt "favorit band" HEAT! xD hahaha



kim




rolig bild på oss :D




sen åkte vi hem till mej och kollar på ngt sajko program haha så jävla roligt xD







ha det bra! :D

Cosmo! :)

yeeeei! idag kom cosmo (äntligen) :D det blir man ju alltid glad av!





New Song

det här är Lady Gagas och Rihannas nya låt silly boy :D tycker själv att den är himlans bra, vad tycker ni? ;)


Fredag

heellue, kom precis hem från skolan , ingen gympa *yes! :)* men jag måste bara få säga att jag är jävligt irreterad på två personer just nu! hoppas dom fattar vilka dom är, men aja palla prata om dom :S
men imorron är det iaf Boda Borg som gäller! :D nackdelen är att man typ måste gå upp klockan 7 men det är nog värt det. Nu kommer iaf lite bilder från idag ;)




freja :D




petra och jossi skulle såklart bada (!?) xd




GANGSTA! XD











haha förlåt men den här bilden är så himla rolig xD josefina ser ut som en jätte :D

armband


jag tycker att det här armbandet är så himla fint och skulle kunna tänka mej att ha ngt sånt på balen, eftersom jag inte har någon annan assesoar in mind. och nånting måste man väl ändå ha? aja får se hur det bli med den saken :)

Torsdag

hellue :D
idag är det ju då torsdag vilket betyder att imorron är det FREDAG! :D wohoo finally! sen på lördag blir det ju boda borg med elin och jossi :) skojskoj. Men annars idag så har jag freja och paula fortsatt på våran "as coola" power point presentation om japanska tåg haha :D sen på lunchrasten gjorde vi gympa läxan också som var att göra sin egna orienterings karta över örby, jag måste ju säga att min blev himlans svår så hoppas att den som får min karta inte går vilse *ironisk* xD och jag måste ju erkänna att jag är lite stolt över mej själv att jag lyckades lägga in en video igår , :D


det var allt från mej
pussss










Onsdag

tänkte bara tipsa om en bra låt :)


top of the world - the pussycat dolls


och lägga in en film på när vi dansar i stan, jag och jossi står längst fram. jag i vitt/grått och hon i svart/grått :D enjoy!



Dansuppvisning! :)

igår var det dansuppvisning på södra latin ;D men jag hann inte skriva ngt igår så jag gör det nu ist. det gick iaf bra  ingen gjorde bort sej som tur var :D men det är såå skönt att det är över så man slipper tänka på dom där danserna ngt mer! nu är det bara den i stan kvar men den är ju rolig, den ser man ju fram emot :)! men annars idag så har det väl inte hänt ngt speciellt tror jag.. Petra och Freja hade sina tal och dom var as bra ofc! ;D sen fick ju vi i "Cabaré gänget" sluta tidigare än alla andra eftersom cabarén har varit. det kändes bra :D haha

men nu kommer iaf lite bilder från igår tyvärr bara 2 st för jag glömde att ta fler men det får duga :)





rebecka on da subway :)




Jossi och Frejko (:

Gammalt

igår så rensade ju josefina min dator på gammla bilder som hon la upp på sin blogg så jag vill ju inte vara sämre jag så här kommer några gammla godingar :D enjoy!




den här bilden är på mej och jossi när vi går i 7:an :D





en till bild på oss från sjuan haha




haha älska den här bilden! :D den är oxå från sjuan..




jossi, jag och freja :)




jag och issa på beyoncé konserten i 7:an tror jag ..




hoppas ingen hatar mej för att jag lägger upp den här men den är iaf fån konfa lägret i sommras ;D



pussar


Måndag

hejsan. idag hade jag mitt tal i so! finally haha , det gick helt okej ingen somnade iaf ;D haha. sen var det presentationen i musik också , det gick oxå helt okej :D vi kanske inte var bäst men som sagt gick det bra. sen var det ju dans idag oxå, roligt ofc! :D vi tränade och tränade på hela framträdandet som vi kommer ha och det kan nog bli riktigt snyggt I believe. och imorron är det dans uppvisning för den andra dansen :o OH no! säger jag bara... mååste träna på danserna så att jag kan dom vill inte få hjärnsläpp på scenen :D

ha det bra!






bilden är någon månad gammal men vi är dock inte seriösa hah, lite rolig bara :D

Musik Söndag

heeeejsan! idag har jag jossi och petra varit så otroligt duktiga och tränat på musiken :D vi är så bra u're gonna love us haha. sen har jag och jossi tränat lite på danserna oxå , gick ganska bra faktiskt :D fast nu måste jag träna mer på mitt tal , suck . ska bli så himla skönt att ha det gjort. sen är det ju dans imorron oxå :D ska bli kul som vanligt men nu kommer lite bilder från dagen ..





this is what i'm wearing today :)





jag och jossi, tog en paus från musiken och dansen, vi kollade på super sweet 16 och fikade :D



ha det bra!


Bikinis I want!






kväll




ikväll ska jag vara med jossi och elin tror jag :) skojskoj. har inte hänt mkt sen jag skrev sist, har tränat lite på danserna (dansuppvisning på tisdag) och på musiken, har börjat få riktiga skills på gittaren nu haha! :D men vi får se hur det går med våran lilla presentation , antagligen kommer alla att bli "blown away ofc!" :D haha.

några bra låtar just nu:

Seventeen Forever - Metro Station
thats not my name - the ting things
Run - Leona Lewis
(så himla fin!)

Lördag

igår kväll  var jag med freja och petra :D vi kollade på mr & mrs smith och typ på ngn film som hette panic room, den var as skum haha x) sen började det ju typ spöregna när jag skulle följa med petra till bussen! *hurra* , fast det slutade ganska snabbt som tur var :). idag har jag ridit och ska snart fortsätta på mitt tal som jag ska ha på måndag *panic*. hittar väl på ngt skoj ikväll oxå ;P


passade på att locka håret också :)





Fredag

idag är det fredag! :D finally haha, det var fint väder också för en gångs skull och det var Pernillas födelsedag så grattis till henne! :D det har inte hänt så mkt idag, egentligen skulle petra och freja ha sin gymplektion men det blev inte
så  :(   istället så gjorde vi nån orientering, där man skulle ta foton så hon såg att vi hade varit där xD typ ngt sånt iaf. och jag tänker ju självklart lägga upp dom eftersom dom är såååå otroligt "snygga" haha:D

ha det bra
//katarina

jossi och paula :D
jossi och paula :)





jag




jag och jossi ;D haha vi blev väääldigt små (a)




tyckte den var lite kul  :D


oj vad långt inlägget blev....


Torsdag




idag var det muntliga matte-nationella. jag tror faktiskt att det gick ganska bra :D sen så fick vi ju sluta tidigare som "kompensation" för att vi missat lite av våran sovmorron (min grupp missade bara 20 min menmen haha) sen ikväll ska jag på öppen hus igen, den här gången på Klara Södra och frejko ska oxå med :D hoppas att det är en bra skola. jag får typ panik över mitt föredrag i so på måndag :o borde egentligen skriva på det nu hehe.  aja men jag måste bara skriva ner några bra låtar oxå som ni säkert redan hört men iallafall ;)

untouched- the veronicas
boom boom pow- the black eyed peas
diva- beyoncé

det var allt från mej :)
//katarina

Onsdag

idag var det operation dagsverke, vilket betyder att vi typ samlade in pengar till skolor i afganistan. jag och calle var hemma och jobbade i trädgården. himlars vad fint det blev :D haha (kan ha överdrivit lite) sen kom tjejerna hit för vi skulle träna på musiken, och då hittade vi as gamla bilder på min data som jag trodde hade försvunnit! :D haha omg vad vi skrattade åt dom! men sen var det iaf dans (den i högdalen) och det gick åt helvete! :( och jag står ju såklart längst fram på den dansen jag inte kan (hurra!) aja det ordnar sig nog :) när jag kom hem har jag försökt skriva lite på mitt tal, tänkte göra lite imorgon på morronen oxå eftersom jag har sov morgon men nu måste jag gå

ha det bra
//katarina




redo för en dag i trädgården ;D haha

bråttom

heeejsan :D har jätte bråttom just nu, ska till dansen så jag måste byta om nu, som ni ser har jag lyckats (med frejas och petras hjälp) lyckats göra en header! halleluja haha :D men som sagt bråttom, bråttom jag skriver mer sen.

puss
//katarina

Tisdag

idag var jag på öppet hus på östra real :) jag hade inte så höga förväntningar men det verkar seriöst vara en jätte bra skola! :D så jag funderar på att börja där (om jag kommer in hehe) det ligger så himla fint oxå så nu vet jag var jag ska köpa min första lägenhet! :) haha sen har jag försökt göra en ny header till bloggen fast det har ju inte gått såå värst bra :/ petra eller freja får väl hjälpa mej :) och ikväll är det ju desperate housewives, måste kolla! :D


ha det bra!
//katarina

Dansdansdans

idag har det varit dans höjdpunkten på dagen som sagt :D vi tränade på whatever you like dansen och började på en ny till run med leona lewis. jag tyckte den var bra fast alla andra tyckte typ att den var tråkig..? aja :) uppvisningen är iaf den 31 maj (tror jag) och jag har fortfarande inte hittad jeansshorts som är vårat basic plagg :O hoppas jag hittar snart!

puss
//katarina


Nuxe Paris




whohoo! idag kom nuxe oljan som jag vann när jag var i stan med jossi och robin för några veckor sen :)
man skulle gissa hur många hjärtan det var i en burk. jag gissade på 243, rätta svaret var 247 så jag och två andra kom närmast och alla fick varsin olja. den funkar för både ansikte, kropp och hår. den ska typ "reparera" kluvna toppar hoppas att det funkar för mitt hår är jätte sliitet :S aja vi får se hur det går med den saken:)

ha det bra!
//katarina




xoxo


tycker att skorna på bilden är lite coola iallafall dom rosa :D


snart tänkte jag kolla på gossip girl. har inte kollat på det på flera veckor så jag får se om jag hänger med ;D
imorron är det dans! :D woohoo typ veckans höjdpunkt haha. ni kanske redan har läst detta på jossis och frejas blogg (glossycrisps.blogg.se) men för er som inte vet så ska vi iaf dansa till 3 olika låtar som eva har mixat ihop

whatever you like- nicole scherzinger
mayhem- lorentz M.sakarias
see U at the club- darin

jag tror nog att det kommer bli riktigt bra :) hoppas det iaf. Jusste ni mååååste lyssna på den här låten så himla bra! :D

control- metro station


det var allt :D hade bra!
//katarina

Söndag

helluee!
idag har det inte händ mkt jag är fortfarande sjuk och försöker vila bort det. sen har jag börjat skriva på det där jävla talet som jag måste ha i so för att höja mej :( suck. aja hoppas det lönar sig :). igår kväll var jag iaf med jossi och freja haha alltid lika roligt! :D




hittade vääärldens sötaste bild på shia som jag bara var tvungen att lägga upp :D

Lockigt vs platt

                VS                


Vad är egentligen finast? själv tycker jag att lockigt är finast om man typ ska på ngt fint (typ balen) men vad tkr ni? :)

Lördag

idag har det inte hänt mkt, jag red på morgonen som vanligt det var ganska roligt faktiskt bara att jag höll på att ramla av 30 gånger för att jag har sämst balans ;D haha men sen har jag bara suttit i solen och läst solo och lyssnat på ipoden. Jag vet inte vad som händer ikväll förhoppningsvis ngt roligt :D

pussar
//katarina

Stan med josefajna

idag var jag i stan med jossi. Hon hämtade ut sina nya converse eftersom hennes gamla gick sönder. Sen fortsatte jakten efter ett par jeansshorts! både jag och jossi hittade varsitt par jeansshorts som var jätte snygga (inte samma modell) men det fanns ju såklart inte i min storlek , så letandet fortsätter haha :D jossi köpte iaf en jätte fin kjol från gina och jag köpte senaste SOLO!

ha de bra!


//katarina


Bilder från igår :)

Först gick jag och freja till elden där vi träffade nåra andra , b.la jossi och hennes kompis sofia.
Sen tröttnade vi på elden och gick vidare , här kommer några bilder :D

//katarina






freja



Josefajna



och en übeer schnygg bild på mej och frejko haha :D




den här bilden tyckte jag blev lite cool för ena ögat blev blått och andra gult haha (:

RSS 2.0